×

Όροι Πωλήσεων

Τα τιμολόγια πώλησης εκδίδονται σύμφωνα με τις ήδη συμφωνηθείσες, μεταξύ της επιχείρησή μας και των αγοραστών, τιμές. Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μας μέχρι πλήρους εξόφλησης των σχετικών τιμολογίων/ παραστατικών αξιογράφων.

Ενστάσεις γνωστοποιούνται εγγράφως μόνο εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την παραλαβή. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής γίνεται δεκτό ότι ο αγοραστής έχει αποδεχθεί την εμπορική συναλλαγή χωρίς ουδεμία επιφύλαξη.

Η ευθύνη μεταφοράς των προιόντων και βλάβης αυτών κατά την μεταφορά τους βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή ακόμα και αν η επιχείρηση μας αναλάβει την αποστολή αυτών. Τα έξοδα μεταφοράς και ενδεχόμενης ασφάλισης αυτών κατά την μεταφορά (μετά από σχετικό αίτημα του αγοραστή) βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή.

Για την εξόφληση των επί πίστωση τιμολογίων απαιτείται η επίδειξη σχετικής απόδειξης εκδιδόμενης από την επιχείρησή μας ή σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης, μετά την παρέλευση των 30 ημερών από την έκδοσή του σχετικού παραστατικού τιμολογίου, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας. Για κάθε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των μερών προερχόμενη από την συναλλαγή για την οποία εκδίδεται τιμολόγιο/ παραστατικό αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα Δικαστήρια Χανίων
×

Το καλάθι μου

Sit te brute zril appareat

Sit te brute zril appareat. Idque ubique accumsan eu ius, ex sea ludus persecuti, delectus maiestatis sed ad. Accusata invenire eloquentiam ei per, velit definitiones nam eu. Et essent epicurei mel.

Το καλάθι είναι άδειο!
×

Το πάρκο μου

Πληροφορίες Λειτουργίας

Το JOYMACHINE όρισε την διαδικτυακή λειτουργία του πάρκου για την διευκόλυνση των πελατών/ μελών του κι έχει αντίστοιχο σκοπό με τη δημιουργία προσφοράς για αγορά προϊόντων για το χώρο σας, όπως και τη μεταφορά και εγκατάστασή τους.

Πως λειτουργεί : Επιλέγετε τα προϊόντα μας που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τις λεπτομέρειες του χώρου σας και αποστέλλεται την συνοπτική εικόνα του πάρκου/ παιδότοπου μέσω των αυτοματοποιημένων διαδικασιών του ιστοτόπου μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό εξετάζει τις πληροφορίες του πάρκου σας και ετοιμάζει τις προτάσεις μας με κυμαινόμενο κόστος, πάντα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας μας και τις απαιτήσεις σας. Από τις προτάσεις μας επιλέγετε αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο ώστε να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία.

Το πάρκο είναι άδειο!
× Θέλω να γίνω μέλος Είμαι μέλος

Εγγραφή/ Είσοδος μελών

Γιατί να γίνω μέλος?

Το JOYMACHINE σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο στον ιστότοπό του δίνοντάς σας ξεχωριστά πλεονεκτήματα όπως :

- Δυνατότητα καταγραφής ιστορικού κινήσεων (παραγγελίες, πάρκα/ παιδότοπους)
- Άμεση ενημέρωση για νέες προσφορές ή προϊόντα
- Καταγραφή πληροφοριών και αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας στις επόμενες παραγγελίες/ πάρκα σας

Είμαι μέλος

Πληκτρολογήστε το email σας και θα σας αποσταλλούν οδηγίες για δημιουργία νέου κωδικού.

Πρόσφατα

Αρχική Η Εταιρεία Τα Έργα Προϊόντα Υπηρεσίες Πιστοποίηση Συντήρηση Χρήσιμα Βοήθεια Επικοινωνία
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
01
/
03

Πιστοποιήση ISO στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

Εγκατάσταση δαπέδων ασφαλείας για επαγγελματική ή οικιακή χρήση

Έχουμε σαν στόχο όλα τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια!

Σχετικά με την JoyMachine

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στη δημιουργία πολυμορφικών χώρων. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς, σε συνδυασμό με την τήρηση των Ευρωπαϊκών Προτύπων Ασφαλείας εγγυώνται την επιτυχία της επένδυσής σας!

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για παιχνίδι και άθληση που αποκτούν μια θέση στη καρδιά μικρών και μεγάλων! Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο, μικρότερο ή μεγαλύτερο, οικιακό ή επαγγελματικό με τον ίδιο ενθουσιασμό αφού στόχος μας είναι ο εργονομικός σχεδιασμός και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων. Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια, από το σχεδιασμό, αλλά και μετά την πώληση, στην εγκατάσταση. Η παροχή των υπηρεσιών μας δεν σταματά εκεί καθώς είμαστε παρόντες και κατά την προβλεπόμενη από τα Διεθνή Πρότυπα εποπτεία και συντήρηση των κατασκευών.

Η εταιρεία μας κάνει πραγματικότητα όσα μπορεί να ονειρευτεί ένα παιδί αλλά και εσείς!

Πιστοποιήσεις που διαθέτουμε

ISO 9001:2015 – Είναι το Διεθνές Πρότυπο το οποίο περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

ISO 14001:2015 – Είναι το Διεθνές Πρότυπο το οποίο προδιαγράφει τις απαιτήσεις για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ώστε η εταιρεία μας να διαχειρίζεται κατάλληλα τις περιβαλλοντικές της ευθύνες και να βελτιώνει την περιβαλλοντική της επίδοση δημιουργώντας αξία για την ίδια την εταιρεία, το περιβάλλον και τα ενδιαφερόμενα μέρη της.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες, επίσης φέρουν Διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ποιότητας (ISO) τα οποία διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα των εμπορευόμενων προϊόντων.

Lorem ipsum dolor sit amet

Το προσωπικό μας

Η Joymachine αποτελείται από τα εξής τμήματα:

1. Διοίκησης
2. Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας
3. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
4. Τμήμα Πωλήσεων
5. Τμήμα Φωτισμού
6. Τμήμα Προμηθειών
7. Τμήμα Προμηθειών Δημοσίου
8. Τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού
9. Κατασκευαστικό τμήματα (Ξυλουργείο, Σιδηρουργείο, Βαφείο)
10. Τμήμα Ηλεκτρονικών
11. Τμήμα Συναρμολόγησης και Εγκατάστασης
12. Τμήμα Μάρκετινγκ
13. Τμήμα Μηχανογράφησης
14. Μεταφορικά Μέσα (8)
15. Αποθήκες (2000 τμ)