×

Όροι Πωλήσεων

Τα τιμολόγια πώλησης εκδίδονται σύμφωνα με τις ήδη συμφωνηθείσες, μεταξύ της επιχείρησή μας και των αγοραστών, τιμές. Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μας μέχρι πλήρους εξόφλησης των σχετικών τιμολογίων/ παραστατικών αξιογράφων.

Ενστάσεις γνωστοποιούνται εγγράφως μόνο εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την παραλαβή. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής γίνεται δεκτό ότι ο αγοραστής έχει αποδεχθεί την εμπορική συναλλαγή χωρίς ουδεμία επιφύλαξη.

Η ευθύνη μεταφοράς των προιόντων και βλάβης αυτών κατά την μεταφορά τους βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή ακόμα και αν η επιχείρηση μας αναλάβει την αποστολή αυτών. Τα έξοδα μεταφοράς και ενδεχόμενης ασφάλισης αυτών κατά την μεταφορά (μετά από σχετικό αίτημα του αγοραστή) βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή.

Για την εξόφληση των επί πίστωση τιμολογίων απαιτείται η επίδειξη σχετικής απόδειξης εκδιδόμενης από την επιχείρησή μας ή σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης, μετά την παρέλευση των 30 ημερών από την έκδοσή του σχετικού παραστατικού τιμολογίου, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας. Για κάθε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των μερών προερχόμενη από την συναλλαγή για την οποία εκδίδεται τιμολόγιο/ παραστατικό αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα Δικαστήρια Χανίων
×

Το καλάθι μου

Sit te brute zril appareat

Sit te brute zril appareat. Idque ubique accumsan eu ius, ex sea ludus persecuti, delectus maiestatis sed ad. Accusata invenire eloquentiam ei per, velit definitiones nam eu. Et essent epicurei mel.

Το καλάθι είναι άδειο!
×

Το πάρκο μου

Πληροφορίες Λειτουργίας

Το JOYMACHINE όρισε την διαδικτυακή λειτουργία του πάρκου για την διευκόλυνση των πελατών/ μελών του κι έχει αντίστοιχο σκοπό με τη δημιουργία προσφοράς για αγορά προϊόντων για το χώρο σας, όπως και τη μεταφορά και εγκατάστασή τους.

Πως λειτουργεί : Επιλέγετε τα προϊόντα μας που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τις λεπτομέρειες του χώρου σας και αποστέλλεται την συνοπτική εικόνα του πάρκου/ παιδότοπου μέσω των αυτοματοποιημένων διαδικασιών του ιστοτόπου μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό εξετάζει τις πληροφορίες του πάρκου σας και ετοιμάζει τις προτάσεις μας με κυμαινόμενο κόστος, πάντα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας μας και τις απαιτήσεις σας. Από τις προτάσεις μας επιλέγετε αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο ώστε να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία.

Το πάρκο είναι άδειο!
× Θέλω να γίνω μέλος Είμαι μέλος

Εγγραφή/ Είσοδος μελών

Γιατί να γίνω μέλος?

Το JOYMACHINE σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο στον ιστότοπό του δίνοντάς σας ξεχωριστά πλεονεκτήματα όπως :

- Δυνατότητα καταγραφής ιστορικού κινήσεων (παραγγελίες, πάρκα/ παιδότοπους)
- Άμεση ενημέρωση για νέες προσφορές ή προϊόντα
- Καταγραφή πληροφοριών και αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας στις επόμενες παραγγελίες/ πάρκα σας

Είμαι μέλος

Πληκτρολογήστε το email σας και θα σας αποσταλλούν οδηγίες για δημιουργία νέου κωδικού.

Πρόσφατα

Αρχική Η Εταιρεία Τα Έργα Προϊόντα Υπηρεσίες Πιστοποίηση Συντήρηση Χρήσιμα Βοήθεια Επικοινωνία

Συντήρηση Χώρων Αναψυχής

Η Joymachine είναι μαζί σας και στην συντήρηση ή την ανακατασκευή του χώρου σας. Τα έμπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την περιοδική συντήρηση του, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του εξοπλισμού σας. Καλέστε μας στο χώρο σας κι εμείς θα επιθεωρήσουμε λεπτομερώς τον εξοπλισμό σας, τα δάπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο προτείνοντάς σας λύσεις οικονομικές με προτεραιότητά μας την ασφάλεια των παιδιών. Η περιοδική συντήρηση μπορεί να εφαρμοστεί και σε δημόσιους χώρους ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία :

• Επίσκεψη σε κάθε παιδική χαρά
• Επιθεώρηση του εξοπλισμού, του δαπέδου και του περιβάλλοντα χώρου
• Έλεγχος της καλής λειτουργίας και σταθερότητας του εξοπλισμού
• Εντοπισμός τυχών φθορών
• Αποκαταστασή φθορών ή προμήθεια ανταλλακτικών για αντικατάστασή τους

Η Joymachine έχει σαν στόχο της όλα τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια σε κάθε χώρο αναψυχής!

Παιδικές Χαρές

Τα σημεία ελέγχου για φθορές γίνονται στα παιχνίδια, τις επιφάνειες πρόσκρουσης και στα προϊόντα αστικού εξοπλισμου (παγκάκια, καλαθάκια, φρακτες κτλ). Μεγαλύτερη προσοχή δίνεται στα μεταλλικά και τα ξύλινα μέρη των παιχνιδιών, καθώς και στις επιφάνειες πρόσκρουσης

Κλικ στις Φωτογραφίες για εναλλαγή

Υδάτινα Πάρκα

Οι υδάτινες διαδρομές και τα παιχνίδια νερού χρειάζονται λεπτομερή εξέταση για τυχόν φθορές. Τα συνεργεία μας έχουν εξειδίκευση στις πολυεστερικές κατασκευές, τόσο στη δημιουργία-ανακατασκευή, όσο και στη συντήρηση τους

Κλικ στις Φωτογραφίες για εναλλαγή

Εσωτερικοί Παιδότοποι

Η Joymachine έχει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία και συντήρηση παιδότοπων με φουσκωτά παιχνίδια, παιχνιδοκατασκευές, τραμπολίνα, soft play μαλακά παιχνίδια και παιχνίδια ρόλων. Αναλαμβάνουμε και την ανακατασκευή του χώρου σας ώστε να τηρεί τα πιο πρόσφατα ευρωπαΐκά πρότυπα ασφαλείας

Κλικ στις Φωτογραφίες για εναλλαγή

Αστικός Εξοπλισμός

Τα σημεία ελέγχου αποτελούνται από στάσεις λεωφορείων, περίφραξη, τραπεζόπαγκους, παγκάκια, κιόσκια ή σκίαστρα, καλαθάκια αποριμμάτων κτλ. Λόγω της έκθεσης στις καιρικές συνθήκες και της πολυχρησίας οι φθορές σε προϊόντα που έχουν παραμεληθεί είναι μεγάλες. Η Joymachine διαθέτει πιστοποιημένη γραμμή παραγωγής αστικού εξοπλισμού ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα κι αν κάποια προϊόντα χρειαστούν αντικατάσταση με νέα!

Κλικ στις Φωτογραφίες για εναλλαγή

Αθλητικοί Χώροι

Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης ακρυλικών δαπέδων με γραμμογράφηση, συντήρηση γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα, συντήρηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χωρου και αθλητικού εξοπλισμού γενικότερα

Κλικ στις Φωτογραφίες για εναλλαγή