×

Όροι Πωλήσεων

Τα τιμολόγια πώλησης εκδίδονται σύμφωνα με τις ήδη συμφωνηθείσες, μεταξύ της επιχείρησή μας και των αγοραστών, τιμές. Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μας μέχρι πλήρους εξόφλησης των σχετικών τιμολογίων/ παραστατικών αξιογράφων.

Ενστάσεις γνωστοποιούνται εγγράφως μόνο εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την παραλαβή. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής γίνεται δεκτό ότι ο αγοραστής έχει αποδεχθεί την εμπορική συναλλαγή χωρίς ουδεμία επιφύλαξη.

Η ευθύνη μεταφοράς των προιόντων και βλάβης αυτών κατά την μεταφορά τους βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή ακόμα και αν η επιχείρηση μας αναλάβει την αποστολή αυτών. Τα έξοδα μεταφοράς και ενδεχόμενης ασφάλισης αυτών κατά την μεταφορά (μετά από σχετικό αίτημα του αγοραστή) βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή.

Για την εξόφληση των επί πίστωση τιμολογίων απαιτείται η επίδειξη σχετικής απόδειξης εκδιδόμενης από την επιχείρησή μας ή σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης, μετά την παρέλευση των 30 ημερών από την έκδοσή του σχετικού παραστατικού τιμολογίου, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας. Για κάθε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των μερών προερχόμενη από την συναλλαγή για την οποία εκδίδεται τιμολόγιο/ παραστατικό αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα Δικαστήρια Χανίων
×

Το καλάθι μου

Sit te brute zril appareat

Sit te brute zril appareat. Idque ubique accumsan eu ius, ex sea ludus persecuti, delectus maiestatis sed ad. Accusata invenire eloquentiam ei per, velit definitiones nam eu. Et essent epicurei mel.

Το καλάθι είναι άδειο!
×

Το πάρκο μου

Πληροφορίες Λειτουργίας

Το JOYMACHINE όρισε την διαδικτυακή λειτουργία του πάρκου για την διευκόλυνση των πελατών/ μελών του κι έχει αντίστοιχο σκοπό με τη δημιουργία προσφοράς για αγορά προϊόντων για το χώρο σας, όπως και τη μεταφορά και εγκατάστασή τους.

Πως λειτουργεί : Επιλέγετε τα προϊόντα μας που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τις λεπτομέρειες του χώρου σας και αποστέλλεται την συνοπτική εικόνα του πάρκου/ παιδότοπου μέσω των αυτοματοποιημένων διαδικασιών του ιστοτόπου μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό εξετάζει τις πληροφορίες του πάρκου σας και ετοιμάζει τις προτάσεις μας με κυμαινόμενο κόστος, πάντα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας μας και τις απαιτήσεις σας. Από τις προτάσεις μας επιλέγετε αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο ώστε να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία.

Το πάρκο είναι άδειο!
× Θέλω να γίνω μέλος Είμαι μέλος

Εγγραφή/ Είσοδος μελών

Γιατί να γίνω μέλος?

Το JOYMACHINE σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο στον ιστότοπό του δίνοντάς σας ξεχωριστά πλεονεκτήματα όπως :

- Δυνατότητα καταγραφής ιστορικού κινήσεων (παραγγελίες, πάρκα/ παιδότοπους)
- Άμεση ενημέρωση για νέες προσφορές ή προϊόντα
- Καταγραφή πληροφοριών και αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας στις επόμενες παραγγελίες/ πάρκα σας

Είμαι μέλος

Πληκτρολογήστε το email σας και θα σας αποσταλλούν οδηγίες για δημιουργία νέου κωδικού.

Πρόσφατα

Αρχική Η Εταιρεία Τα Έργα Προϊόντα Υπηρεσίες Πιστοποίηση Συντήρηση Χρήσιμα Βοήθεια Επικοινωνία

Τα νέα της JoyMachine

Κλικ στη φωτογραφία για να δείτε την γκαλερί

Χυτά Ελαστικά Δάπεδα Ασφαλείας

Δημοσίευση 13/10/2023
Τοποθεσία Χανιά

Η Joy Machine παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης χυτού δαπέδου. Η επίστρωση γίνεται επί τόπου στον χώρο εγκατάστασης από εξειδικευμένο προσωπικό.
Τα χυτά δάπεδα ασφαλείας κατασκευάζονται σε διάφορα πάχη και φέρουν πιστοποίηση ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177.
Το χυτό δάπεδο ασφαλείας είναι αντικραδασμικό και ανθεκτικό στο χρόνο. Η επίστρωση του πραγματοποιείται αφού προετοιμαστεί η επιφάνεια της υπόβασης από άσφαλτο ή σκυρόδεμα. Η κατασκευή του συνθετικού χυτού τάπητα γίνεται σε δύο στρώσεις: Η επιφανειακή στρώση αποτελείται από ελαστομερές EPDM και η κάτω στρώση αποτελείται από τρίμμα ελαστικού SBR. Η άνω τελική επιφάνεια υπόκειται σε ειδική επεξεργασία ώστε να προσφέρεται η μέγιστη αντοχή σε φθορά λόγω τριβής . Η κατασκευή Χυτού Δαπέδου Ασφαλείας μπορεί να γίνει σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς και έχει εφαρμογή σε παιδότοπους και αυλές σχολείων - νηπιαγωγείων, προσφέροντάς στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον για εξερεύνηση και παιχνίδι.

Υπόλοιπες Ειδήσεις

Δημοσίευση 09/09/2020
Τοποθεσία Χανιά

H Joymachine επιστρέφει στην κανονικότητα

Ακολουθώντας το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για σταδιακή χαλάρωση των εργασιών και συναλλαγών, η εταιρεία μας επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας

Δημοσίευση 09/09/2020

Προσαρμόζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο στην δική σας φιλοσοφία κάνοντάς τον μοναδικό!

Το νέο σχεδιαστικό τμήμα της Joymachine σας περιμένει να υλοποιήσει την ιδέα σας κι αυτό που φανταστήκατε για το ξενοδοχείο, τον παιδότοπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Και μην ξεχνάτε, το παιχνίδι δεν κοιτά ηλικία και δεν έχει όρια!

Δημοσίευση 09/09/2020
Τοποθεσία Χανιά

Η Joymachine στο Youtube!

Εντυπωσιακοί χώροι για παιχνίδι και άθληση για παιδιά, χαλάρωση και ξεκούραση για μεγάλους. Η Joymachine σας συστήνεται -και- μέσω του διαδικτυακού της καναλιού στο Youtube!

Η Joymachine στο Youtube!

Δημοσίευση 09/09/2020
Τοποθεσία Χανιά

Η κλήρωση Joymachine ανέδειξε τον μεγάλο νικητή!

Η κλήρωση της Joymachine ανέδειξε τον κ. Παναγιωτάκη Κων/νο σαν νικητή του διαγωνισμού μας και ο αυτοκινητόδρομος Carrera Go στάλθηκε με εταιρεία courier στην οικία του, απ' όπου και η φωτογραφία.

Ευχόμαστε καλό παιχνίδι στον μεγάλο νικητή!

Δημοσίευση 09/09/2020
Τοποθεσία Χανιά

Μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού


Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19).

Επί του παρόντος η εταιρεία μας θα παραμένει κλειστή για το κοινό από την Τετάρτη 18/03/2020 μέχρι την αναστολή του μέτρου. Αποστολές και παραλαβές με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας συνεχίζουν να εκτελούνται

Παραγγελίες ΛΙΑΝΙΚΗΣ θα δεχόμαστε μόνο τηλεφωνικά (28210 83183)
ή με mail (info@joymachine.gr)
ή μέσω του eshop μας (www.joymachine.gr) και
η αποστολή θα γίνεται αποκλειστικά μέσω courier ή με μεταφορική.
ΔΕΝ θα εκτελούνται πωλήσεις λιανικής στο κατάστημα, ΔΕΝ θα υπάρχει φυσική παρουσία στο κατάστημα.

Παραγγελίες ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ θα δεχόμαστε τηλεφωνικά είτε με mail ως ανωτέρω. Αποστολές των παραγγελιών χονδρικής θα εκτελούνται με δικά μας μέσα ή θα παραδίδονται σε μεταφορικές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία με σκοπό την προστασία όλων και την συντομότερη ύφεση του φαινομένου

Δημοσίευση 09/09/2020
Τοποθεσία Χανιά

Κλήρωση Joymachine : Δώρο ένας αυτοκινητόδρομος Carrera Go!

Για να γιορτάσουμε μαζί σας τη νέα μας διαδικτυακή παρουσία, κληρώνουμε ένα αυτοκινητόδρομο Carrera Go σε έναν από τα νέα μας μέλη! Στο τέλος του μήνα Μαρτίου (Τρίτη 31/03/2020) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον νικητή.

Η Joymachine κανει το παιχνίδι απόλαυση!!

Δημοσίευση 09/09/2020

Ο νέος ιστότοπος της Joymachine είναι online!

Η Joymachine σας καλωσορίζει στο νέο διαδικτυακό της τόπο! Κατασκευασμένος για περισσότερη ευχρηστία και για ομαλή απεικόνιση σε όλες τις έξυπνες συσκευές (smartphones, tablets), προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για παιδικές χαρές, εσωτερικούς και εξωτερικούς παιδότοπους, πάρκα αναψυχής και αθλητικούς χώρους. Μπορείτε να πληροφορηθείτε για την εταιρεία μας, τις υπηρεσίες και τη δράση της, τα έργα που έχουμε αναλάβει, καθώς και χρήσιμα κείμενα για την επιλογή κατάλληλων παιχνιδιών και τη συντήρηση τους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέο προφίλ χρήστη και να επιλέξετε προϊόντα για το χώρο σας. Αποστέλλοντας μας τις επιλογές σας, θα μελετήσουμε την προτασή σας και θα σας προτείνουμε λύσεις μελετημένες ειδικά για εσάς!

Η Joymachine έχει σαν στόχο της όλα τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια σε κάθε χώρο αναψυχής