×

Όροι Πωλήσεων

Τα τιμολόγια πώλησης εκδίδονται σύμφωνα με τις ήδη συμφωνηθείσες, μεταξύ της επιχείρησή μας και των αγοραστών, τιμές. Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στην εταιρεία μας μέχρι πλήρους εξόφλησης των σχετικών τιμολογίων/ παραστατικών αξιογράφων.

Ενστάσεις γνωστοποιούνται εγγράφως μόνο εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την παραλαβή. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής γίνεται δεκτό ότι ο αγοραστής έχει αποδεχθεί την εμπορική συναλλαγή χωρίς ουδεμία επιφύλαξη.

Η ευθύνη μεταφοράς των προιόντων και βλάβης αυτών κατά την μεταφορά τους βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή ακόμα και αν η επιχείρηση μας αναλάβει την αποστολή αυτών. Τα έξοδα μεταφοράς και ενδεχόμενης ασφάλισης αυτών κατά την μεταφορά (μετά από σχετικό αίτημα του αγοραστή) βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη - αγοραστή.

Για την εξόφληση των επί πίστωση τιμολογίων απαιτείται η επίδειξη σχετικής απόδειξης εκδιδόμενης από την επιχείρησή μας ή σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης, μετά την παρέλευση των 30 ημερών από την έκδοσή του σχετικού παραστατικού τιμολογίου, ο αγοραστής επιβαρύνεται με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας. Για κάθε διαφορά που θα προκύψει μεταξύ των μερών προερχόμενη από την συναλλαγή για την οποία εκδίδεται τιμολόγιο/ παραστατικό αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα Δικαστήρια Χανίων
×

Το καλάθι μου

Sit te brute zril appareat

Sit te brute zril appareat. Idque ubique accumsan eu ius, ex sea ludus persecuti, delectus maiestatis sed ad. Accusata invenire eloquentiam ei per, velit definitiones nam eu. Et essent epicurei mel.

Το καλάθι είναι άδειο!
×

Το πάρκο μου

Πληροφορίες Λειτουργίας

Το JOYMACHINE όρισε την διαδικτυακή λειτουργία του πάρκου για την διευκόλυνση των πελατών/ μελών του κι έχει αντίστοιχο σκοπό με τη δημιουργία προσφοράς για αγορά προϊόντων για το χώρο σας, όπως και τη μεταφορά και εγκατάστασή τους.

Πως λειτουργεί : Επιλέγετε τα προϊόντα μας που σας ενδιαφέρουν, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τις λεπτομέρειες του χώρου σας και αποστέλλεται την συνοπτική εικόνα του πάρκου/ παιδότοπου μέσω των αυτοματοποιημένων διαδικασιών του ιστοτόπου μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό εξετάζει τις πληροφορίες του πάρκου σας και ετοιμάζει τις προτάσεις μας με κυμαινόμενο κόστος, πάντα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας μας και τις απαιτήσεις σας. Από τις προτάσεις μας επιλέγετε αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο ώστε να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία.

Το πάρκο είναι άδειο!
× Θέλω να γίνω μέλος Είμαι μέλος

Εγγραφή/ Είσοδος μελών

Γιατί να γίνω μέλος?

Το JOYMACHINE σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσωπικό χώρο στον ιστότοπό του δίνοντάς σας ξεχωριστά πλεονεκτήματα όπως :

- Δυνατότητα καταγραφής ιστορικού κινήσεων (παραγγελίες, πάρκα/ παιδότοπους)
- Άμεση ενημέρωση για νέες προσφορές ή προϊόντα
- Καταγραφή πληροφοριών και αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων σας στις επόμενες παραγγελίες/ πάρκα σας

Είμαι μέλος

Πληκτρολογήστε το email σας και θα σας αποσταλλούν οδηγίες για δημιουργία νέου κωδικού.

Πρόσφατα

Αρχική Η Εταιρεία Τα Έργα Προϊόντα Υπηρεσίες Πιστοποίηση Συντήρηση Χρήσιμα Βοήθεια Επικοινωνία

Οι υπηρεσίες μας

Η Joymachine διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση παιδότοπων και γενικά των αιθουσών ψυχαγωγίας. Tο σχεδιαστικό τμήμα της Joymachine αναλαμβάνει το σχεδιασμό του παιδότοπου από την αρχή του έργου μέχρι την υλοποίηση.

Η εταιρεία μας διαθέτει τις πιστοποιήσεις ISO 14001:2015 (Διεθνές Πρότυπο το οποίο προδιαγράφει τις απαιτήσεις για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης) και ISO 9001:2015 (Διεθνές Πρότυπο το οποίο περιγράφει το μοντέλο διοίκησης που διασφαλίζει ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες)

Έχουμε τη γνώση την εμπειρία και τους ειδικούς για να χτίσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για εσάς.

Σχεδίαση - Μελέτη Χώρου Αναψυχής

Η σχεδίαση του παιδότοπου γίνεται με βασική προϋπόθεση την ασφάλεια των παιδιών. Ο παιδότοπος γίνεται φυσικά με το μοναδικό σχεδιασμό και στυλ που προσφέρει η εταιρεία μας και την κάνει να ξεχωρίζει. Τα παιχνίδια είναι πιστοποιημένα και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177

Μπορείτε να μας δώσετε τη κάτοψη του χώρου και η εταιρεία μας θα κάνει τη χωροταξική μελέτη δημιουργώντας το σχέδιο του παιδότοπου.

Εγκατάσταση - Τοποθέτηση Χώρου Αναψυχής

Η Joymachine αναλαμβάνει τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση προϊόντων σε οποιοδήποτε χώρο ψυχαγωγίας - παιδότοποι, παιδικές χαρές, δημοτικά πάρκα, χώροι άθλησης, υδάτινα πάρκα (waterpark) - όπως όργανα παιδικής χαράς, παιχνίδια νερού, διαδρομές νερού (νεροτσουλήθρες), αθλητικός και αστικός εξοπλισμός, φουσκωτά παιχνίδια, παιχνιδοκατασκευές, τραμπολίνα, soft play μαλακά παιχνίδια, πλαστικά παιχνίδια, μίνι γήπεδα, αυτοκινητάκια και δάπεδα ασφαλείας.

Συντήρηση - Επιδιόρθωση Χώρου Αναψυχής

Η Joymachine είναι μαζί σας και στην συντήρηση ή ανακατασκευή του χώρου σας. Τα έμπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την περιοδική συντήρηση του, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του εξοπλισμού σας. Θα επισκεφτούμε το χώρο σας θα κάνουμε επιθεώρηση του εξοπλισμού, του δαπέδου και του χώρου γύρω από τον παιδότοπό σας και θα προτείνουμε λύσεις για κάθε τι που πιθανόν να χρειάζεται επισκευή. Η συντήρηση μπορεί να γίνει και σε πελάτες που έχουν συνεργαστεί με άλλες εταιρείες.

Συντήρηση Αθλητικού Χώρου

Η JoyMachine αναλαμβάνει τη συντήρηση κάθε τύπου αθλητικού χώρου. Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης ακρυλικών δαπέδων με γραμμογράφηση, συντήρηση γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα, συντήρηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χωρου και αθλητικού εξοπλισμού γενικότερα.

Τοποθέτηση Δαπέδων

Η JoyMachine παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης δαπέδων ασφαλείας σε παιδικές χαρές, εσωτερικούς κι εξωτερικούς παιδότοπους και αθλητικούς χώρους και προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών. Τά δάπεδα ασφαλείας διαχωρίζονται σε ελαστικά πλακίδια, χυτά δάπεδα, φυσικό υλικό επίστρωσης δαπέδων (βότσαλο κοκκομετρίας 2-8mm), δάπεδα εσωτερικών χώρων και συνθετικό χλοοτάπητα.

Η εταιρεία μας δίνει έμφαση στην ασφάλεια και την αντοχή που επιτυγχάνεται με τη σωστή επιλογή της κατάλληλης επιφάνειας πρόσκρουσης ανάλογα με το χώρο σας.

Χυτά Ελαστικά Δάπεδα Ασφαλείας

Η Joy Machine παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης χυτού δαπέδου. Η επίστρωση γίνεται επί τόπου στον χώρο εγκατάστασης από εξειδικευμένο προσωπικό. Η άνω τελική επιφάνεια υπόκειται σε ειδική επεξεργασία ώστε να προσφέρεται η μέγιστη αντοχή σε φθορά λόγω τριβής .
Τα χυτά δάπεδα ασφαλείας κατασκευάζονται σε διάφορα πάχη και φέρουν πιστοποίηση ΕΝ 1176 & ΕΝ 1177. Η επιφανειακή στρώση αποτελείται από ελαστομερές EPDM και η κάτω στρώση αποτελείται από τρίμμα ελαστικού SBR.